Teos Pasta

Minimal bir bütünlüğü olan Teos vitrinleri modern iç mimari ile soğutma teknolojisinin aykırı birleşiminden etkilenerek ortaya çıkmıştır. Her türlü pastane ürününe uygun soğutma ve defrost seçeneği ve özel nemlendirme sistemiyle ürünleri koruma ve taze tutma özelliği bulunmaktadır.

Teknik Özellikler

Model TEOS 1000  PASTRY SHOWCASE               TEOS 1500  PASTRY SHOWCASE   TEOS 2000   PASTRY SHOWCASE   
Uzunluk (mm) 1000 1500 2000
Derinlik (mm) 1086 1086 1086
Yükseklik (mm) 1000 1000 1000
Kompresör Gücü 417 628 773
Soğutma Gaz Cinsi R134A R134A R134A
Gaz Şarjı (gr) 500 650 1350
Soğutma Kapasitesi +4/+8C +4/+8C +4/+8C
     
+39/+46F +39/+46F +39/+46F
Güç 220/1/50-60Hz 220/1/50-60Hz 220/1/50-60Hz
Kompresör Tipi HERMETIC HERMETIC HERMETIC
Soğutma Sistemi FORCED AIR  FORCED AIR  FORCED AIR 
Defrost AUTO AUTO AUTO
Defrosting Type RESISTANCE RESISTANCE RESISTANCE

Mühendislik

Sevel Ar-Ge departmanının geliştirdiği yüksek soğutma performansı saglayan özel sistemi ile üretilmiştir. Sevel reyonlarının özel defrost sistemi reyonlarda daha kısa ve daha efektif defrost sağlar böylece soğutma kapasitesi sürekliliği ve elektrik tasarrufu sağlanır. +32° C ve 60% nem ortamında -22° C’ye kadar ulaşabilir.

İzolasyon

Her reyon için özel üretilen yekpare poliüretan kasası ile soğutma kaybını engeller. Güçlü izolasyonu ile yüksek sıcaklığı olan ortamlarda dayanıklıdır ve maksimum enerji tasarrufu sağlar. Çift kat tam ısıtmalı ön ve yan camları sayesinde camlarda buğulanma yaşanmaz.

Sürdürülebilirlik

Dayanıklı yapısı ile tanınan Sevel reyonları uzun yıllar sürdürülebilir bir kullanım sağlar. Mühendisliği sayesinde kompresör arıza yapsa bile servis gelene kadar ürünleri korumaya devam eder.

Renk ve Kişiselleştirme

Özel Mix sistemimiz sayesinde dünya standartlarındaki kartelalardaki tüm renkler metalik, mat veya sedef olarak ön ve yan panellere uygulanabilir. Logo ve isim tasarımınızı reyon uzerine çizdirebilirsiniz. Vision modellerde on kısımda renkli LED aydınlatma yapılabilir.

Teos Pasta Resim Gallerisi

İletişim