Ribot

Prev Next
  • Ürün Özellikleri
  • Teknik Özellikler
  • Galeri
  • Kremalarınızı soğutmak için taşa sermeye son, artık PASTÖRİZE ve HOMOJENİZE edilmiş krema yapacaksınız...
  • Ribot ile kremanızı kaynatın pişirin ve hızla soğutun, yönetmeliklere uygun sağlıklı ve pastörize krema yapın,
  • Hazır krema yerine kendi pişirdiğinizi size özel kremalarınız ile müşterileriniz damaklarında sizi hatırlatacak tatlar bırakın,
  • Supangle, keşkül, kazandibi, sütlaç vb. tüm sütlü tatlılarınızı pişirin ve soğutun, doğrudan kaplarınıza doldurun,
  • Çikolata temperleyin, dekor çikolatalarınızı hazırlayın,
  • Şerbetlerinizi kaynatın ve soğutun
  • Dondurmalarınızı yapın,
  • Ekler, pasta keki, her türlü mayalı hamurlarınızı hazırlayın, yoğurun
  • Ürünlerinizde kullandığınız yardımcı malzemeleri ( reçel, soslar, ezmeler,vb.) hazırlayın.
  • +110 ile -14 derece arası tüm ürünlerinizi hazır hale getirin..

Genişlik Derinlik
Yükseklik
Soğutma

Max. Karışım
Kapasitesi (Litre)

Çalışma Deviri
(Dakika)
Termocrema 30 55x65x115 cm Hava / Su 30 90 / 130
Termocrema 60 55x65x120 cm Su 60 90 / 130

Ana Sayfa » Otomatik Dondurma Makineleri » Ribot