ÜRÜNLER
REFERANSLAR
HAKKIMIZDA
İLETİŞİM
BLOG
TR /
EN
Ribot
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
TEKNİK ÖZELLİKLER
GALERİ
Kremalarınızı soğutmak için taşa sermeye son, artık PASTÖRİZE ve HOMOJENİZE edilmiş krema yapacaksınız...
Ribot ile kremanızı kaynatın pişirin ve hızla soğutun, yönetmeliklere uygun sağlıklı ve pastörize krema yapın,
Hazır krema yerine kendi pişirdiğinizi size özel kremalarınız ile müşterileriniz damaklarında sizi hatırlatacak tatlar bırakın,
Supangle, keşkül, kazandibi, sütlaç vb. tüm sütlü tatlılarınızı pişirin ve soğutun, doğrudan kaplarınıza doldurun,
Çikolata temperleyin, dekor çikolatalarınızı hazırlayın,
Şerbetlerinizi kaynatın ve soğutun
Dondurmalarınızı yapın,
Ekler, pasta keki, her türlü mayalı hamurlarınızı hazırlayın, yoğurun
Ürünlerinizde kullandığınız yardımcı malzemeleri ( reçel, soslar, ezmeler,vb.) hazırlayın.
+110 ile -14 derece arası tüm ürünlerinizi hazır hale getirin..
Genişlik Derinlik
Yükseklik
Soğutma
Max. Karışım
Kapasitesi (Litre)
Çalışma Deviri
(Dakika)
Termocrema 30
55x65x115 cm
Hava / Su
30
90 / 130
Termocrema 60
55x65x120 cm
Su
60
90 / 130
DONDURMA MAKİNELERİ &
PASTÖRİZATÖRLER
Dondurma Yapıcıları
Pastörizatörler
Krema Yapıcılar
Ribot
Krem Şanti Makineleri
sms almak istiyorum.
e-posta almak istiyorum.